Grime fra Back on Track

Elegant grime fra Back on Track med det unike Welltex materiale på nakke, sidestykker og over nesen i form av myk og behagelig padding. 

Lagersføres i svart og blå, men kan bestilles i alle farger. 

kr 349.00
Farge
  • Navy
  • Svart
STR
  • Full
  • Cob
Beskrivelse

Med Welltex padding på store deler av grimen har en rekke fordeler og skiller seg ut fra en "vanlig"grime: 

  • forhindrer gnag
  • øker blodsirkulasjon i nakken som bidrar til bedre bevegelse og mindre spenninger

Elegant grime med gode muligheter og kan lett tilpasses med flere muligheter for justering.

Produktdetaljer
Sist vist
kr 349.00
Elegant grime fra Back on Track med det unike Welltex materiale på nakke, sidestykker og over nesen i form av myk og behagelig padding.  Lagersføres i svart og blå, men kan bestilles i alle farger. 
16 andre produkter i samme kategori:
kr 229.00
Leovet No Rub er tynnflytende liniminet som virker mot kløe og flass i mane og hale. Leovet No Rub inneholder bare naturlige ingredienser og dermed har ingen karens tid og kan brukes hele tiden. 
Pernille Norbeck Østvold driver firmaet Eksersis AS og jobber til daglig på Østern Brug, i tillegg er hun berider for Stutteri B.  Pernille har lang erfaring som berider i Tyskland med å ri mange forskjellige hester....
kr 760.00
Equiliser er er tilskudd som gis for å berolige nerver og stress. Spesielt anbefalt til hester som utsettes for belastende stresssituasjoner som konkurranse, barbering eller miljøskifte i stall. 
kr 720.00
Equistro Secreta Pro Max er et pelletert fôrtilskudd laget for hestens luftveier. Dens unike blanding av urter og vitamin E pleier hestens immunforsvar samt hele luftveissystemet. Den er slimløsende og har en god...
kr 490.00
Ønsker du en lekre fletter, enten sydd eller flettet med strikk.  Blue Hors Superplait Vokset tråd husk og velg farger Gummistrikker Nål  Kam  saks Blue Hors Happy Treats Verdi av denne pakken er 590 kroner. 

Meny

Innstillinger