Nakke-padding fra Back on Track

Nakkestykke fra Back on Track med det unike Welltex materiale som kan festet enkelt på grimen eller hodelaget med fleksible borrelåser. 

Leveres i svart og one-size størrelse. 

kr 279.00
Beskrivelse

Spenninger i nakken kan påvirke hestens balanse og evne til prestere under treninger. 

Med Welltex materiale på paddingen øker blodsirkulasjon som bidrar til mindre spenninger i nakken og denne forhindrer gnag ved bruk av padding på hodelaget eller grimen. 

Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
Jonas Elvebakk er regjerende Norges mester i dressur. Jonas Elvebakk er en del av landslaget i dressur senior. Jonas har en lang merittliste med prestasjoner innenfor dressursporten både nasjonalt og internasjonalt....
kr 1,895.00
Back on Track nettdekken er laget med det unike med egenskaper fra Welltex materiale.  brukes før og etter trening for å varme opp muskler transport Perfekt som sommerdekken med sin luftige netting underdekken på...
Blue hors Buzz off Spray
Salg
-30%
Vis mer
Tilbud
kr 300.30 kr 429.00
Blue hors Buzz off Spray er spesialutviklet produkt med sterkt duft, for å avvise insekter. Denne er også miljøvennlig og inneholder ingen giftstoffer. 
kr 349.00
Elegant grime fra Back on Track med det unike Welltex materiale på nakke, sidestykker og over nesen i form av myk og behagelig padding.  Lagersføres i svart og blå, men kan bestilles i alle farger. 
kr 289.00
Blue Hors After Work shampoo er meget velegnet til vasking av hesten etter trening eller en varm sommerdag. Shampoen setter i gang blodsirkulasjon og motvirker ømhet og spenninger i muskler etter trenging.  
kr 249.00
Blue Hors Hoof Shine er et "must" på stevner.  Gir en høyglans overflate med engang og er meget lett å spraye på. Kan brukes til alle farger/typer høver. 

Meny

Innstillinger