Bandasjeplater Classic fra Back on Track

Back on Track Classic bandasje plater med egenskaper fra Welltex materiale er designet for bruk i stall eller paddock og bør brukes sammen med vanlige stall bandasjer som puster. Kan også brukes som underlag for bandasjer ved ridning. 

kr 329.00
STR
  • Liten
  • Stor
Beskrivelse

Classic bandasje plater er veldig populært omslaget brukes som et generelt vedlikehold for å redusere betennelse og hevelse, og øke sirkulasjonenen og har vist seg å effektivt lindre problemer med hovne ben, sener og bløtvevsskader. En av sidene er uten kantsøm for å gjøre det komfortabelt for hesten når du bandasjerer. Ved å legge den sømløse kanten innest mot beinet, redusere man muligheten for gnag på hestens bein. 

Lagerføres i svart, er mulig å få tak i fargen hvit. Selges i par på 2 stk. 

Størrelse        Høyde              Bredde           
Liten  30 cm 40 cm
Stor  30 cm 40 cm 

Vaskeanvisning, les nøye på hvert enkelt produkt for detaljer: 

Vaskes på høyest 40 grader, på skånsomt vaskeprogram. Må ikke brukes i tørketrommel. 

Produktdetaljer
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,849.00
Deilig pad til hesten fra Mattes med lammeskinn både foran og bak. Denne pad kan bestilles i flere varianter om ønskelige farger. Ta kontakt om det ønskes andre farger eller størrelser enn de som er presentert her. 
kr 249.00
Blue Hors Hoof Shine er et "must" på stevner.  Gir en høyglans overflate med engang og er meget lett å spraye på. Kan brukes til alle farger/typer høver. 
kr 289.00
Blue Hors After Work shampoo er meget velegnet til vasking av hesten etter trening eller en varm sommerdag. Shampoen setter i gang blodsirkulasjon og motvirker ømhet og spenninger i muskler etter trenging.  
kr 470.00
Delikat lavstivelse og havrefri mash fra Brogården som inneholder urter, grønnsaker og vitaminer. Denne har kun 1,9 % stivelse og 5,9% sukker, som er meget lavt.  Gis som belønnings måltid etter ridning og blir ofte...
kr 499.00
Super kit for å ta vare på utstyret  Blue Horse Leather Cleaner Blue Hors Leather Oil spray Blue Hors Leather conditioner Verdi av denne pakken er 617 kroner. 
kr 2,399.00
Back on Track MIA nettdekken er laget med det unike Welltex materiale og har en rekke egenskaper for bruk:  brukes før og etter trening for å varme opp muskler transport Perfekt som sommerdekken med sin luftige...
Blue Hors Buzz Off roll on
Salg
-40%
Vis mer
Tilbud
kr 119.40 kr 199.00
Blue Hors Buzz off Roll on er spesialutviklet produkt med sterkt duft, for å avvise insekter.  Passer for hester som ikke vil bli sprayet. Den er enkel å rulle på i ansiktet og på hestens sarte partier. 
kr 1,190.00
Equistro Myopower er tilskudd som brukes for å bygge muskler.  Equistro Mye Power passer perfekt å gi om hesten trenger muskler generelt eller under opptrening etter skade, hvile osv. Gis som en kur til ønsket...

Meny

Innstillinger