Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Schabrak FIR-Tech fra Catago

Catago FIR-Tech shabrack med det unike keramisk fiberfyll - passer veldig bra for hester som er stive i ryggen, eller bare du ønsker komfort til hesten. 

FIR-Tech sin egenskaper - reflekterer hestens kroppsvarme og hjelper hestens muskler med å bli myke og smidige under ridningen. 

Kommer i fargene Navy, Sort og Hvit.  

Tidsbegrenset tilbud:
kr 688.50 kr 765.00
Farge
  • Hvit
  • Navy
  • Svart
Type
  • Dressur
Merke:
Beskrivelse

Shabrak med FIR-Tech, noe som betyr at keramiske partikler gir en avansert dobbelvirkende effekt. Det spesialutviklede keramiske materialet reflekterer og forvandler hestens kroppsvarme til infrarød varmestråling. Denne typen stråling har vist god effekt på vev og muskler. Varmestrålingen bidrar til å utvide blodkarene og ryggmusklene får økt smidighet. Shabraken har brodert Catago logo og borrelås stropper. Leveres i en praktisk plastveske med håndtak som du kan bruke til å transportere og lagre shabraken i.

Det er mange fordeler å bruke schabrak  fra Catago med det kjente FIR-Tech materialet: 

  • Underlaget er fleksibelt og skaper økt velvære
  • forebygger skader
  • lindrer spente muskler og ømme ledd
  • restitusjon og behandling av gamle og nye skader
  • luftig materiale som bidrar til å transportere vekk varme og svette fra hesten

Om FIR-Tech fra Catago

Catago FIR-Tech Healing En terapeutisk serie i høy kvalitet for øket velvære og restitusjon. Idel til forebyggelse av skader, lindring av spente muskler, ømme ledd samt behandling av gamle og nye skader. FIR-Tech Healing brukes også til behandling av hester med ledd- eller seneproblemer og til eldre hester.

Overflatematerialet med innvevede keramiske partikler samt Synthermax fiberfylt gir FIR-Tech Healing serien den avanserte og dobbeltvirkende effekt, som oppvarmer muskler, sener og ledd. Dette gjør seriens produkter velegnede til bruk før og etter utluftning, trening og konkurranse. Det særlige utviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kroppsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, som trenger inn i vevet og utvider blodkarene.

Varmestrålingen gir øket blodsirkulasjon og tilførsel av syre til vevet, hvor spenninger, ømheter og betennelser minskes, samtidig med at sene- og leddfunksjoner forbedres i de områder, hvor FIR-Tech Healing produktene anvendes. FIR-Tech Healing produktene kan brukes og vaskes gang på gang uten at virkningen i materialet forsvinner.

Produktdetaljer
Sist vist
Schabrak FIR-Tech fra Catago Schabrak FIR-Tech fra Catago
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 688.50 kr 765.00
Catago FIR-Tech shabrack med det unike keramisk fiberfyll - passer veldig bra for hester som er stive i ryggen, eller bare du ønsker komfort til hesten.  FIR-Tech sin egenskaper - reflekterer hestens kroppsvarme og...
16 andre produkter i samme kategori:
Grønnleire fra Vertagil
NYHET
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 269.10 kr 299.00
Grønn leire i pastaform. Klar til bruk. Et unikt produkt til behandling av betente sår, sår som ikke vil gro, m.m. Nå med tea tree- og lavendelolje. Passer for hester som har : Betente sår overbelastninger skader...
Sealtex Latexbandasje bitt-tape
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 242.10 kr 269.00
Sealtex er giftfritt og kan brukes på bitt. Bruk bandasjen for å stabilisere bittet. For eksempel kan todelte bitt klemme på tungen til hesten. Bruk bandasjen for å stabilisere bittet slik at det ikke gnager....
Pose fra Equipage
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 152.10 kr 169.00
Pose fra Equipage - en solid slitesterk pose som kan brukes til høy eller annen oppbevaring!   En del av Equipage sin veske-kolleksjon med masse matchende kvalitetsprodukter. 
Blue Hors Saddle Soap
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 134.10 kr 149.00
Kvalitets såpe til lær med tilsatt glysering og aloe vera olje. Kan med fordel brukes på annet lær, som møbler, sko og skinnjakker. 
Natur børste (hard bust) fra Blue Hors
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 170.10 kr 189.00
Ergonomisk soft natur børste fra Blue Hors.  Børste utformet ergonomisk for maks støtte for hånden. Laget på 100 % natur hår. Kommer i soft og hard børste.  Stiv kvalitets børste, fremstilt av naturhår og egner seg...
Blue Hors Hoof Cream
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 224.10 kr 249.00
Blue Hors Hoof Cream er hovkrem med ekstra fuktighet som benyttes til tørre høver og kan med fordel smøres i kronranden også. 
Honning Derma Cream til sår
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 161.10 kr 179.00
Medihoney Derma Cream tilsattm Medisinsk honning til behandling og forebygging av eksemlignende, betent og irritert sår hud. Passer veldig bra for solbrente muler, eksem og virker betennelsesdempende. 
Everyday Condition Shampoo fra Nettex
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 170.10 kr 189.00
Nettex Everyday Conditioning Shampoo - mild og fin shampo til daglig bruk! Everyday shampo er en lett skummende, lett skyllende sjampo som etterlater en skinnende glans uten å ta vekk naturlige oljene som...
Horslyx slikkesten Pro Digest
-10%
Ta kontakt for bestilling
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 107.10 kr 119.00
Horslyx Pro Digest Balancer er velsmakende slikkefôr som støtter fordøyelsessystemet  optimalt, mens slikking øker spyttproduksjonen som hjelper med å bufre magesyren. Pro Digest Balancer har en rekke fordeler:...

Meny

Innstillinger