Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

LTS Power Torch fra EquinLTS

Power Torch fra Equine LTS - håndholdt LED lys kategorisert som Laser klasse 2. Forebygger, Lindrer og Healer!

LTS Power Torch fra Equine er fantastisk lysterapi som brukes til behandling av gikt, betennelse, mugg, strekk, hevelse, seneskader, operasjonssår, muskelspenninger, smerter etc. Passer spesielt bra for hester som har spesifikke spenninger i et område. f eks nakke som gir utslag i ridning. 

LTS Power Torch er kategorisert som en Klasse 2 laser,  den er produsert spesielt med 2 nær-infrarøde  (730nm) og 1 infrarød (810nm) LED dioder.

Les merShow less
kr 2,950.00
Beskrivelse

LTS Equine støtter kroppens evne til å lege/gro, øker sirkulasjonen, slipper muskelspenninger, ekstra oppvarming før trening/konkurranse. Brukes for å forebygge skader, men også til å fremskynde healing der skade allerede har oppstått. 

Betennelse -  Ved å behandling med LTS kan betennelse enten i ledd eller muskler reduseres med opptil 60 % etter få behandlinger. Har hesten gikt eller forkalkninger så bør det behandles daglig.  Ved betennelse så behandles området til alle symptomer som feber, smerter, hevelse eller varme er borte, og gjerne noen dager i etterkant. 

Ved mistanke om brudd/traume i ledd/sene må alltid veterinær kontaktes for å fastslå diagnose før behandling med LTS kan starte. Ved behandling med LTS vil healing fremskyndes og minimere risiko for infeksjon. Gjenta behandlingen gjerne 3 ganger daglig i ca 1 minutt hver gang. 

Smerter - Hester kan ha ulike form for smerter ved låsning, fall, slag, vridning, spenninger  eller muskelømhet. Ved å behandle med LTS så vi smerter reduseres etter få behandlinger. Spesielt smerter fra muskelømhet og spenninger vil reduseres og anbefales å bruke som forebyggende etter treninger for å bedre restitusjon ved å gjenoppbygge muskler og fjerne melkesyre. 

Ved akutt traume må/bør det konsulteres med veterinær før behandling av LTS kan starte. 

Sårbehandling - Hester som har fått sår enten fra operasjon eller skade kan behandles med LTS for å minske arrvev og hurtigere restitusjonstid for sårhealing. 

Mugg eller fukt utslett - Hester som er angrepet av mugg og er vanskelig å bukt med tradisjonell krembehandling, kan med fordel bruke LTS som behandling. 

Forebyggende og avspenning på ridehester -  LTS er veldig bra å bruke både før og etter ridning. Ved å bruke det før ridning, så bidrar det til oppvarming av muskler og ryttere opplever at hesten er mer avspent og kommer lettere til ridning. Ved å bruke LTS etter trening, så bidrar LTS til å forkorte restitusjon og fjerner melkesyre fra muskler. Passer veldig bra for hester som har spesifikke spenninger i f.eks  nakke. 

Bruksanvisning: 

Prisen er for 1 stk og leveres i praktisk oppbevarings mappe med 2 stk ladbare batterier, sikkerhetsbriller og usb-lader.  Behandlingstid er 1 min på område som skal behandles. 

Benytt LTS produktet på ønsket område med lysene mot hestens hud. Området skal være rent og tørt. Bruk produktet i anbefalt tid for aktuell behandling. Flytt gjerne på produktet rundt om du vil behandler flere steder på hesten . 

NB! Produktet må IKKE brukes mer enn 5 min sammenhengende før LTS produktet må kjøles ned. Power Torch vil slukkes og må kjøles ned for å unngå overopphetning. 

Hester som skal behandles med LTS må ikke etterlates uten tilsyn. Det anbefales at man bruker LTS på stallgangen når hesten er bundet fast. Garanti vil bortfalle ved uforsiktig bruk.

Les merShow less
Produktdetaljer
1461
Sist vist
kr 2,950.00
Power Torch fra Equine LTS - håndholdt LED lys kategorisert som Laser klasse 2. Forebygger, Lindrer og Healer! LTS Power Torch fra Equine er fantastisk lysterapi som brukes til behandling av gikt, betennelse, mugg,...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 769.00
Catago fluemaske med det unike FIR-Tech materialer - healingmaske og insekts beskyttelse i samme maske! CATAGO FIR-Tech fluemaske er myk og behagelig for hesten din å ha, samtidig som den er funksjonell på lik linje...
kr 159.00
Høypose fra Equipage er en praktisk form for høynett- veldig bra på transport og reiser! En del av Equipage sin veske-kolleksjon med masse matchende kvalitetsprodukter. 
kr 159.00
Tea tree shampo inne holder tea tree olje og passer for alle hester, og gir en dyp fin glød til hesten. Tea tree olje har sine unike egenskaper med å dempe kløe og lindrer irritert hud.  Denne lukter himmelsk godt! 
kr 189.00
Leovet Power Camomile Detanglerer tilsatt Kamille urt og gir en dyp fin glød til hesten.  Denne er en fantastisk showshine som gjør man og hale flokefri og dufter himmelsk godt. Passer til alle hesten, men ekstra godt...
kr 595.80 kr 662.00
Tilbud
Super kit for å ta vare på utstyret  Blue Horse Leather Cleaner Blue Hors Leather Oil spray Blue Hors Leather conditioner Verdi av denne pakken er 736 kroner. 
kr 159.00
Leovet 5-star shampo er prisbelønnet Shampo som er en del av hele 5-star serien. Fantastisk fin Shampo med tilsatt biotin for å styrke hestens pels, hale og man.  Er "must" i grooming bag til hverdags.  
kr 245.00
Centaura Insektsspray til hesten og menneske - Langtidsvirkende og med sin milde behagelig duft er den våres bestselger!! Denne er godkjent både til dyr og mennesker både til hverdags og konkurranse. Anbefales fra...
kr 279.00
Bandasjeveske fra Catago er et en praktisk bag med masse smarte løsninger - for å holde orden på bandasjer. Denne geniale bagen har god plass og skillevegger for å holde god oversikt og orden på bandasjer og...
kr 169.00
FrogAde fra Leovet - Optimal beskyttelse og forebygging mot sur stråle, kråke og såle på hestens hov.  Brukes i perioder når hesten står ute med nye vått underlag for å forebygge råte eller fukt skader på hestens...
kr 329.00
Spesialutviklet dekkenimpregnering fra Nixwax.  Miljøvennlig impregnering som er enkel å bruke på alle typer dekken, både fôrede og ufôrede utedekken.  Passer utmerket til dekken med pustefunksjon, da dette bevares.
kr 5,299.00
Massage Pad standard fra Equilibrium - Perfekte massasjedekken til hesten!  Den løser opp i stive og ømme muskler og kan benyttes både før og/eller etter ridning. Equilibrium er dedikerte for å skape produkter som...
kr 211.65 kr 249.00
Tilbud
Blue Hors Hoof Shine er et "must" på stevner.  Gir en høyglans overflate med engang og er meget lett å spraye på. Kan brukes til alle farger/typer høver. 
kr 589.00
Tri-Zone Fetlock boots fra Equilibrium - de ultimate belegg for bakbein med maksimal pusteevne for sprang! Disse beleggene er veier minimalt og har maksimal pusteevne med full beskyttelse. Ønsker du senebelegg til...

Meny

Innstillinger