Blue hors Buzz off Spray

Blue hors Buzz off Spray er spesialutviklet produkt med sterkt duft, for å avvise insekter. Denne er også miljøvennlig og inneholder ingen giftstoffer. 

Tilbud
kr 230.30 kr 329.00
Størrelse
  • 500 ml
På lager
Beskrivelse

Spesialutviklet gel med sterkt duft, for å avvise insekter. Den inneholder eteriske oljer som er hudvennlig for hesten. Passer veldig bra på varme og tørre sommerdager. Den er vann-avvisende og tåler fint en regnbyge. 

 

Bruksanvisning

Sprayes på i et tynt lag på hestens pels etter behov. Unngå at hesten får Blue Horse Buff off gel i øyne og munn. 

Lenke til produsentens hjemmeside for mer informasjon om produktet: Blue hors Buzz off Spray

Produktdetaljer
Sist vist
Blue hors Buzz off Spray Blue hors Buzz off Spray
Salg
-30%
Vis mer
Tilbud
kr 300.30 kr 429.00
Blue hors Buzz off Spray er spesialutviklet produkt med sterkt duft, for å avvise insekter. Denne er også miljøvennlig og inneholder ingen giftstoffer. 
16 andre produkter i samme kategori:
Østern brug er et av Østlandets største og topp moderne ridesenter med hele 85 hester som de valgt å fullfore med kraftfôr fra Dodson & Horrell. Østern har tilbud for alle med rideskole, terapiridning og tilbyr...
Disinfection Spray fra Leovet
Ta kontakt for bestilling
Vis mer
kr 195.00
Leovet Disinfection Spray fjerner skadelige mikroorganismer som kan gi infeksjon hos både hest og menneske. Sprayen kommer som en klar løsning, og desinfiserer grundig og effektivt umiddelbart etter påføring. 
kr 696.00
Elektrolytter er et av de viktigste tilskudd hesten trenger, etter å ha tapt mineraler og væske etter trening eller på varme dager.  Vi anbefaler å gi elektrolytter sammen med mash daglig, om sommeren og ved hard...
kr 999.00
ImproWin® er et norsk utviklet tilskudd til hest som virker for hestens mage og tarmsystem for å redusere magesyre. Stress og ujevn foring kan gi overproduksjon av magesyre som skader magesekken og slimhinner....
kr 950.00
Equistro Artpython er et tilskuddsfôr som er laget for å støtte en optimal leddfunksjon hos hester, da spesielt eldre som krever sunn leddmobilitet og leddfunksjon. 
kr 35.00
Til rens av sår  Saltvann i en praktisk helleflaske, kan brukes til å skylle nesen, øynene og småsår. Inneholder 9 mg/ml natriumklorid, som er kroppens naturlige innhold av salt, vil derfor ikke svi.
Mash Light fra Brogården
Ta kontakt for bestilling
Vis mer
kr 470.00
Delikat lavstivelse og havrefri mash fra Brogården som inneholder urter, grønnsaker og vitaminer. Denne har kun 1,9 % stivelse og 5,9% sukker, som er meget lavt.  Gis som belønnings måltid etter ridning og blir ofte...
kr 359.00
Leovet Bronchial-elixier er et flytende tilskudd for å styrke immunforsvaret til hesten. Det inneholder kun naturlige ingredienser som støtter hestekroppens imunforsvar og beskytter mot hoste.  Hestens hostesaft!
kr 109.00
Melkefett  fra Parisol er 100 % rent produkt på råmelk med tilsatt rosemarin. Dette er supert å bruke som lett pelspleie f eks munnviker, ansiktet og rundt øyne. 

Meny

Innstillinger