Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Walkerdekken fra Back on Track

Introduksjonstilbud!! Perfekt på kalde dager som nå. 

Back on Track nettdekken er laget med det unike med egenskaper fra Welltex materiale. 

Walkerdekkenet er perfekt å bruke når hesten går i skrittemaskinen eller longeres. Dekkenet er utformet for å gi maksimal bevegelsesfrihet og minsker risikoen for gnag på bogen når hesten beveger seg. Ved å bruke Back on Track når hesten arbeider optimeres effekten, dette på grunn av at hesten produserer mer varme som reflekteres når den beveger seg enn når den står stille i boksen.

Tilbud
kr 2,249.00 kr 2,499.00
Velg størrelse
  • 155
Beskrivelse

Walkerdekkenet har en innside av polypropylen med innsmeltede keramer og en utside av polyester. Dekkenet har en enkel bogspenne og kryssgjorder.

Walkerdekkenet tåler en viss mengde vann og puster.

Dekkenet kan med fordel brukes før konkurranse/trening eller transport for å forvarme musklene og etter konkurranse/trening for å hjelpe musklenes innhenting. Når en bruker et helt dekken får man Back on Track-effekten på både, rygg-, kryss- og lårmuskulatur.

Vaskeanvisning, les nøye på hvert enkelt produkt for detaljer: 

Vaskes på høyest 40 grader, på skånsomt vaskeprogram. Må ikke tørkes i tørketrommel. 

Produktdetaljer
Sist vist
Walkerdekken  fra Back on Track Walkerdekken  fra Back on Track
Salg
-kr 250.00
Vis mer
kr 2,249.00 kr 2,499.00
Tilbud
Introduksjonstilbud!! Perfekt på kalde dager som nå.  Back on Track nettdekken er laget med det unike med egenskaper fra Welltex materiale.  Walkerdekkenet er perfekt å bruke når hesten går i skrittemaskinen eller...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Acid Ease fra Protexin Equine Premium
Ta kontakt for bestilling
Vis mer
kr 1,099.00
Protexin Equine Premium Acid Ease er spesial utviklet for hester som har sensitiv mage og lett utvikle magesår.  En probiotisk syreneutralisator med høyt fiberinnhold til beskyttelse av magesekkens slimhinne hos hest.
kr 159.00
Effol hovbørste med et fint langt trehåndtak, som gjør det lett å rengjøre høver uten å skade hendene dine. Ergonomisk tilrettelagt for håndledd med skrå børster som effektivt børster vekk skitt og smuss fra hoven....

Meny

Innstillinger