Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

LTS Tendon Boot fra Equine LTS

NYHET! Tendon boots fra Equine LTS - Led lys behandling med 6 forskjellige programmer-  Forebygger, Lindrer og Healer!

Tendon Boots er utviklet med ny passform, nytt lett materiale, med samme egenskapene med favorittfrekvenser Blått, Rødt og Infrarødt lys. Det som gjør Tendon Boots til et nytt og innovativt produkt er hele 6 forskjellige program, der du kan velge om hvilket lys du ønsker til behandling, og om det skal pulsere. 

INTRO TILBUD kjøp 1 og få 2000 kr i avslag, kjøp begge og få 5200 kroner avslag. 

Anbefales daglig bruk til forebyggende både før og etter ridning. Bidrar til å løse opp i spenninger før ridning og kommer lettere til ridningen med en avspent hest. Ved å bruke den etter ridning, så bidrar LTS til å forkorte restitusjonstiden og fjerner melkesyre!

Les merShow less
kr 7,600.00
Velg Type
 • Høyre fot
 • Venstre fot
 • Sett med begge
Relaterte produkter
Beskrivelse

Tendon Boots har 110 LED-lys med 3 forskjellige frekvenser, en i blått (460nm), rød (660nm) og infrarød (730nm), som kan slås på, alle 3 frekvensene sammen, kun blå eller kun rød/ infrarød.

Det er 3 forskjellige program og 2 modus på lysene -  fast lys eller blinkende pulserende ,  avhengig av hvilken behandlingsform som er nødvendig.

Program      Aksjon  Lys Frekvens Behandling

1

Trykk på knappen 1 gang.                       

Alle frekvenser PÅ (blå/rød/IR) fast    Dette er for behandling av sår, siden kombinasjonen av blått/rødt/IR er bevist i relevant forskning, å være den mest effektive for å helbrede sår hos diabetespasienter.

2

Trykk på knappen igjen

Kun blått lys fast        Denne innstillingen er for behandling av sopp eller mugg, eksem siden blått lys er antibakterielt og trenger ikke inn under hudoverflaten.

3

Trykk på knappen igjen

Kun rødt og infrarødt lys fast Denne innstillingen er for sene/ligamentgjenoppretting og restaurering av muskelvevet.

FAST LYS MODUS er standard når man slår på Tendon Boot og startknappen lyser grønt for å indikere at fast lys modus er aktivert.  

PULSEMODE LED-LYS er aktivert når startknappen viser blått. 

Du kan enkelt bytte mellom modus ved å holde inne knappen i 3 sekunder. 

Pulserende LED lys kan øke effekten av behandlingen da de små pausene gir vevet og cellene tid til å absorbere behandlingen. Pulseringen reduserer også oppbyggingen av overskuddsvarme. Dermed kan man øke behandlingstiden uten å være redd for at det skal bli ukomfortabelt for hesten. 

Intensiteten til LTS-Tendon Boot er 150 mW/cm^2 behandlingstiden for sene-/ligamentgjenoppretting er 10 minutter. 5 minutter til rehabilitering før og etter trening.

Det er et lite internt oppladbart batteri, som kan holde nok strøm (som nytt) i 60 minutter, 4 behandlinger. Bruk LTS Tendon Boot med våre Equine LTS Power Banks for enkel opplading av det interne batteriet vil øke den tiden betraktelig.

Kjøpes som venstre eller høyre, eller sett til begge. Kun i størrelse Full, og leveres i egen praktisk solid logopose

Det finnes en rekke fordeler å bruke Led-Lys behandling: 

Betennelse -  Ved å behandling med LTS kan betennelse enten i ledd eller muskler reduseres med opptil 60 % etter få behandlinger. Har hesten gikt eller forkalkninger så bør det behandles daglig.  Ved betennelse så behandles området til alle symptomer som feber, smerter, hevelse eller varme er borte, og gjerne noen dager i etterkant. 

Ved mistanke om brudd/traume i ledd/sene må alltid veterinær kontaktes for å fastslå diagnose før behandling med LTS kan starte. Ved behandling med LTS vil healing fremskyndes og minimere risiko for infeksjon. Gjenta behandlingen gjerne 3 ganger daglig i ca 3-5 minutter. 

Smerter - Hester kan ha ulike form for smerter ved låsning, fall, slag, vridning, spenninger  eller muskelømhet. Ved å behandle med LTS så vi smerter reduseres etter få behandlinger. Spesielt smerter fra muskelømhet og spenninger vil reduseres og anbefales å bruke som forebyggende etter treninger for å bedre restitusjon ved å gjenoppbygge muskler og fjerne melkesyre. 

Ved akutt traume må/bør det konsulteres med veterinær før behandling av LTS kan starte. 

Sårbehandling - Hester som har fått sår enten fra operasjon eller skade kan behandles med LTS for å minske arrvev og hurtigere restitusjonstid for sårhealing. Blått Led-Lys er veldig egnet til sårbehandling med egenskaper som antibakteriell og stimulere  hud- og hårvekst. 

Mugg - Hester som er angrepet av mugg og er vanskelig å bukt med tradisjonell krembehandling, kan med fordel bruke LTS som behandling. Det blå lyset er antibakteriell og vil bidra til å bekjempe mugg. 

Forebyggende og avspenning på ridehester -  LTS er veldig bra å bruke både før og etter ridning. Ved å bruke det før ridning, så bidrar det til oppvarming av muskler og ryttere opplever at hesten er mer avspent og kommer lettere til ridning. Ved å bruke LTS etter trening, så bidrar LTS til å forkorte restitusjon og fjerner melkesyre fra muskler. 

Infrarødt (730nm) Led-Lys

Infrarødt lys kan ikke ses med det blotte øyet, men har en rekke unike egenskaper: 

 • øker blodsirkulasjon 
 • redusere smerter
 • bidrar til å forkorte healingsprosess 
 • bidrar til å minske melkesyre etter trening

Blått (450nm) Led-Lys 

 • antibakteriell og bidrar til å bekjempe bakterier. 
 • redusere arrvev
 • stimulere hårvekst
 • forkorter healingsprosessen 


Rødt (660nm) Led-Lys 

 • bidrar til å redusere betennelse med opptil 60 % etter bare 1-3 behandlinger, gleder både for betennelse for ledd og muskler.
 • gjenoppbygger muskler og forkorter restitusjonstiden etter trening
 • bidrar til å minske muskelspenninger hos hester
Les merShow less
Produktdetaljer
2046
Sist vist
kr 7,600.00
NYHET! Tendon boots fra Equine LTS - Led lys behandling med 6 forskjellige programmer-  Forebygger, Lindrer og Healer! Tendon Boots er utviklet med ny passform, nytt lett materiale, med samme egenskapene med...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 199.00
En praktisk og lekker veske- bag fra Equipage. Perfekte å ha med på stevner eller lignende.  En del av stevne serien fra Equipage. 
kr 45.00
Hovrens med praktisk hull i håndtaket for oppheng. Det tykke, faste håndtaket gjør den komfortabel og enkel å bruke! Korte, stive buster for å rense hovene grundig. Meget slitesterk for å tåle daglig bruk. En del av...
kr 149.00
Min Dagbok fra Tinka med lås.- Nydelig dagbok med søt hest! Dagboka har ca 100 sider og har enten hjertelås eller sortlås. Leveres med to nøkler. Dagboka er ca 15x18 cm. Innsidene er linjerte med fargede ark/ design.
kr 999.00
Catago FIR-Tech Dekkenet gir økt velvære, hjelper på restitusjon og det varmer opp muskler, sener og ledd. - Nå i Vinterdekken!  Dekkenet har en optimal passform Justerbar krage og lukking rundt magen. Åpning som...
kr 1,399.00
CDM Canter Mane & Tail spray NÅ i Refill- Den originale, prisvinnende man og halespray som skaper et utrolig mykt og luksuriøst resultat for hverdags og stevner!  Spray jevnt over man og hale og gre gjennom med...
kr 299.00
Sokker med FIR-Tech effekt som reflektere egen varme - perfekte for å holde kalde føtter varme og musklene smidige! S- 33-36 M- 37-40 L - 41-44
kr 599.00
Bizzy Bite er ikke bare en vanlig hesteleke, det er en innovativ løsning som holder din hest engasjert, underholdt og lykkelig! Vårt unike design kombinerer utfordring med belønning, og gir din hest en meningsfull og...
kr 599.00
Bandasjer i høykvalitets fleece fra Equestrian Stocholm - Match din schabrak med tilhørende bandasjer! Dekorert med svarte satengdetaljer og Equestrian Stockholm-emblem. Selges i sett på fire.
kr 319.00
Vetramil sårspray med honning og dens unike egenskaper - passer for sår som ikke skal dekkes til bandasjer! Honning for behandling av sår er kjent naturens egen sårhealing og hindrer bakterievekst. Denne spray er...
kr 249.00
Borstiq Banana Mex-fiberbørsten har naturlig meksikansk medium soft fiberbust som perfekte børsten til daglig bruk - Banana form - for godt grep i handen! Banana Mex Fiber-børsten er en middels myk...
kr 229.00
NAF CribStop brukes for å hindre biting og gnaging på overflater. Sprayen innheolder et ikke giftig virkestoff som er ubehagelig for hesten.
kr 269.00
Tea Tree Grooming lotioni Inneholder naturlig tea-tree olje for en vakker pels og sunn hud. Til pleie av ødelagt hud, demper kløe ved bl.a. sommereksem. Er  også veldig bra å bruke på ansiktet for å dempe støv eller...
kr 2,099.00
Bestill en fix ferdig lekker Mattes Schabrak! Ønsker du en lekker Mattes schabrak med integrert ullpad levert med engang, så er det nå mulighet til det. Tophorse har tatt inn noen modeller inn som lagervare som kan...
kr 159.00
Glowe Towel fra Henry Wag er avansert mikrofiber utviklet for hesten komfort for å tørke hesten- Perfekt for stevner/reiser eller tørke svettemerker i hestens ansikt! Handkle er  100 * 22 cm og er formet med hanske i...
kr 1,999.00
TRM Curragh Carron Oil - unik balansert blanding av essensielle fettsyrer produsert av høykvalitets, kaldpresset linfrøolje! Curragh Oil beriket med kalsiumhydroksyd for optimal støtte for hestens helse! Anbefales...

Meny

Innstillinger