Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

ImproWin Pellets

ImproWin® er et norsk utviklet tilskudd til hest som virker for hestens mage og tarmsystem for å redusere magesyre. Stress og ujevn foring kan gi overproduksjon av magesyre som skader magesekken og slimhinner. ImproWin bidrar til å styrke og balansere mage og tarmflora. 

Nå i pellets form som er enklere å blande i annet for.  

Tidsbegrenset tilbud:
kr 621.00 kr 690.00
Merkelapper:
Beskrivelse

ImproWin® inneholder salter av organiske syrer, jern og utvalgte B-vitaminer og kan gis i tillegg til andre tilskudd. 

ImproWin® har en rekke fordeler med sine unike egenskaper:

  • Styrker og balanserer magens og tarmens mikroflora
  • Balanserer ømfintlige mage- og tarmslimhinner
  • Gjør næringsstoffene lettere tilgjengelig
  • Gir godt næringsopptak
  • Gir blank pels og frisk hud
  • Godt for mugg/såre koder
  • Motvirker negative effekter av stress
  • Øker hestens velbefinnende

ImproWin® inneholder salter av organiske syrer, jern og utvalgte B-vitaminer. Produktet er norskutviklet og patentertover det meste av verden.

Hestens magesekk er relativt liten. Den er tilpasset for en jevn fôrtilgang og produserer magesyre kontinuerlig. Når hesten får konsentrerte måltider få ganger om dagen og under stressede forhold kan det forekomme overproduksjon av magesyre. 

Dette kan skade deler av magesekken og slimhinnene. Slike skader kan gi magesår, som igjen medfører redusert fôropptak og mistrivsel. Dette vil nedsette hestens ytelse og prestasjoner. Stress kan komme ved transport, trening, sykdom, uregelmessig fôring etc..

ImproWin® stabiliserer og stimulerer en optimal tarmflora. Studier som er gjennomført ved Norges Veterinærhøgskole viser at andelen sykdomsfremkallende / koliforme bakterier reduseres til fordel for de mer gunstige bakteriene som melkesyrebakterier.

Improwin er ikke doping og er godkjent uten karenstid.

Bruksanvisning:

La hesten venne seg til ImproWin® gjennom å blande en mindre mengde i hestens kraftfôr og øke mengden suksessivt i løpet av en uke.

Gi ImproWin® sammen med kraftfôr. Bland gjerne med smakelig fôr som f.eks betfôr/melasse/olje.

Dosering: 2 måleskjeer daglig i 3-4 uker etterfulgt av1 måleskje daglig (= vedlikeholdsdose)

Ponni  – En strøken måleskje

Hest  – En toppet måleskje

Produktdetaljer
Sist vist
ImproWin Pellets ImproWin Pellets
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 621.00 kr 690.00
ImproWin® er et norsk utviklet tilskudd til hest som virker for hestens mage og tarmsystem for å redusere magesyre. Stress og ujevn foring kan gi overproduksjon av magesyre som skader magesekken og slimhinner....
16 andre produkter i samme kategori:
Likit refill boks
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 76.50 kr 85.00
Likit refill er hestegodt med smakfulle sammensetninger som hesten din vil elske!  Kommer i smakene: Kirsebærsmak Mint Eple Gulrot Likit refill boks på 650 g. 
Equistro Respadril
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 855.00 kr 950.00
Equistro Respadril er hestens hostesaft og et "must" i stallapoteket. Gis som en kur på inntil 5-7 dager for akutt hoste og lett forkjølelse. 
Horslyx slikkesten Mint
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 107.10 kr 119.00
Horslyx Mint Balancer en velsmakende, næringsrik saltstein som inneholder vitaminer, mineraler og sporelementer for å veie opp for mangler i fôr og beitemark. Peppermynteolje gir en kjølig og forfriskende smak....
Lami-Free urtetilskudd fra Dodson & Horrell
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 427.50 kr 475.00
Dodson and Horrell Lami-Free er 100 % tørket urteblanding som er sammensatt og tilpasset for vedlikehold av lamellene (Laminitt er betennelse i lamellene) - egnet for hester og ponnier som er utsatt for forfangenhet.
Bøttetrekk fra Equilibrium
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 116.10 kr 129.00
Unngå fluer om sommer med dette smart bøttetrekket som er isolert og vaskbart. Disse er store og passer Dodson & Horrell bøtter, samt for-krybber i gummi. Kommer med strikk rundt, så passer de fleste bøtter.  Med...
MSM Pure fra TRM
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 349.20 kr 388.00
MSN Pure fra TRM -  Naturlig svovel til din hest for økt velvære og byggestein for ledd og sener! MSM er en naturlig og organisk svovelkilde som virker som byggesteiner i kroppens celler. Svovel er et kroppsspesifikt...
Cellsius kjølegel fra Leovet
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 242.10 kr 269.00
Leovet Cellsius -  er en kjølegel som fungere på likt med kjøle-leire, men ikke klisser som vanlig leire.  Perfekt på hestebein etter treninger og er meget enkel å påføre og skal ikke skylles av etter påføring.    
TRM  Hoof Oil
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 189.00 kr 210.00
Klar hovolje som styrker og pleier hoven. Denne trenger hurtig inn og etterlater en skinnende blank hov. 
Jolly ball
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 521.10 kr 579.00
Solide lekeball til hesten i gummi som ikke ødelegges ved kasting eller biting. Kommer i ferdig til bruk, trengs ikke oppblåsing.  Veldig populær til hesten.  Størrelsetabell S  er 15 cm i diameter M er 20 cm i...
Horslyx slikkesten med Hvitløk
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 107.10 kr 119.00
Garlic Horslyx inneholder optimale mengder ren tørket hvitløk granulater. Hvitløk har blitt gitt til hester i hundrevis av år for en rekke helsemessige fordeler. Fôring med hvitløk for å frastøte insekter er ikke en...
Kompresjons sokker FIR-Tech
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 719.10 kr 799.00
Catago  kompresjonsstrømper med Fir-Tech - Unike sokker for å øke sirkulasjon i hestens ben! Disse sokkene med kompresjonseffekt og det unike FIR-Tech materialer passer veldig bra for:  bruke etter trening hester...
Kilehæl i Kork
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 53.10 kr 59.00
Korkhæl 10 mm med overtrekk av Latex til å legge inn i ridestøvler eller sko om skoen trykker. Lett og fjærende - forebygger ømme hæler. 
Leather Care Quick and Easy Spray
-10%
Vis mer
Tidsbegrenset tilbud
kr 107.10 kr 119.00
Leovet Leather Care Quick and Easy Spray gjør det daglige renholdet på lærutstyret veldig enkelt. En spray som innholder både såpe og lær-fett. Gir en naturlig fin glans og beskytter læret for smuss og støv. 

Meny

Innstillinger