Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

NS Verbinden bridong

Neue Schule Verbinden med løse ringer  - Designet for å forme seg etter hestens munn og gi en jevn og stabil kontakt.  Toppselger av bitt spesielt i dressur!

Munndel Verbinden med løse ringer 
Tykkelse    12 mm
Modell  Løse ringer
Disiplin  Alle displiner

Munndel er 3 delt bitt som er utviklet for å forme hestens munn for å oppnå mykere kontakt. Passer for hester som er ujevn i kontakten og oppfordrer til "sug av bittet". 

Løse ringer Modell passer de fleste hester, bittet gir bevegelsesfrihet i hestens munn som muliggjør mer presise signaler. 

Velg mellom trinsebitt og bridong. 

Les merShow less
kr 1,599.00
Fjernlager - Leveringstid på påregnes inntil 2 uker
Velg Modell
  • Bridong 55 mm ringer
Bitt størrelse
På fjernlager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

NS Verbinden munndel er en spesialisert type bitt som har flere fordeler:

Forbedret kontakt og kommunikasjon: Verbindend-bittet er designet for å skape en mer effektiv kommunikasjon mellom hesten og rytteren. Den unike munndelen er utformet for å oppmuntre til en mykere kontakt, noe som kan bidra til å oppnå en mer sensitiv og lydhør respons fra hesten.

Bedre balanse og stabilitet: Verbindend-bittet har en sentraliserende effekt som bidrar til å opprettholde en balansert og stabil holdning hos hesten. Dette kan være spesielt nyttig for hester som har en tendens til å være ubalanserte eller ujevne i kontakt med bittet.

Redusert press og ubehag: Munndelen er utformet for å minimere presspunkter og ubehag i hestens munn. Dette kan bidra til å redusere stress og ubehag for hesten, og gjøre det mer behagelig å bære bittet over lengre perioder.

Stimulering av tyggerefleksen: Verbindend-bittet oppmuntrer til tyggerefleksen hos hesten, noe som kan bidra til å avslappe kjeven og gjøre det lettere for hesten å godta bittet. Dette kan være spesielt nyttig for hester som har tendens til å være spente eller motvillige til å akseptere bittet.

Anatomisk riktig design: Bittet er formet for å passe naturlig til hestens munn og tungen. Den anatomisk riktige utformingen bidrar til å sikre en god passform og komfort for hesten, samtidig som den fremmer god akseptanse av bittet.

Variert tilpasningsmulighet: Verbindend-bittet kommer i forskjellige størrelser, tykkelser og med ulike munndel-design, slik at ryttere kan finne det som passer best til deres hest og ridestil.

Løse Ringer Modell: 

Økt bevegelsesfrihet: Løse ringer gir bittet en større grad av bevegelsesfrihet. Dette gjør at bittet kan bevege seg mer fritt i hestens munn, noe som kan redusere friksjon og trykkpunkter og dermed redusere risikoen for ubehag eller skade.

Bedre signalgivning: Løse ringer tillater mer presise signaler fra rytterens hånd til hestens munn. Dette gir bedre kommunikasjon mellom rytter og hest, og kan hjelpe med å oppnå en mer følsom og lydhør respons.

Komfort for hesten: Fordi løse ringer tillater mer naturlig bevegelse av bittet i hestens munn, kan det være mer komfortabelt for hesten å bære. Dette kan bidra til å opprettholde en avslappet og avslappet holdning under ridning. 

Stimulering av tyggerefleksen: Løse ringer kan oppfordre til tyggerefleksen hos hesten, noe som kan bidra til å avslappe kjeven og få hesten til å godta bittet bedre. Dette kan være spesielt nyttig for hester som er spente eller motvillige til å akseptere bittet.

Generelt om Neue Schule kvalitet

Anatomisk riktig design: Neue Schule fokuserer på å lage bitt med anatomisk riktig design for å passe komfortabelt i hestens munn. Dette kan bidra til å redusere stress og ubehag, samtidig som det fremmer god aksept av bittet.

Kvalitetsmaterialer: Neue Schule bruker høykvalitetsmaterialer som rustfritt stål eller titanium i produksjonen av bittene sine. Dette sikrer at bittet er holdbart og motstandsdyktig mot korrosjon, og det vil beholde sin funksjonalitet over tid.

Variert bruk: NS Tranz Angled Lozenge munndel kommer i forskjellige størrelser, tykkelser og ulike modeller.  Bittet har unik bruksmuligheter og kan brukes til en rekke disipliner, fra dressur til sprang og til og med i Western-riding, avhengig av modell og hestens behov.

Verbinden VS Starter Bitt: 

Generelt sett er Neue Schule Verbindende bitt mer egnet for å oppnå og opprettholde en jevn kontakt og følsom kommunikasjon mellom hest og rytter, mens Neue Schule Starter bitt er utviklet for å være mildere og mer tilgivende, spesielt egnet for unge eller uerfarne hester. Valget mellom disse bittene vil avhenge av hestens individuelle behov og den ønskede reaksjonen fra rytteren.

Les merShow less
Produktdetaljer
2310
Sist vist
kr 1,599.00
Neue Schule Verbinden med løse ringer  - Designet for å forme seg etter hestens munn og gi en jevn og stabil kontakt.  Toppselger av bitt spesielt i dressur! Munndel Verbinden med løse ringer  Tykkelse...

Meny

Innstillinger