Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Curb strap i lær fra Neue Schule

Lær hakestropper av høyeste kvalitet er tilgjengelig med alle Universal modeller og NS Jumper Cheeks. Disse er fullt justerbare og bør monteres på den lille toppringen. Hakestroppen skal virke når bittet er rotert bakover 45°.

Les merShow less
kr 479.00
Velg Farge
  • SVART
  • BRUN
Relaterte produkter
Beskrivelse

Stabilisering av bittet: Curb strap hjelper til med å stabilisere bittet i hestens munn ved å begrense bittets bevegelse oppover i munnen. Dette kan være spesielt nyttig når det brukes et kraftigere bitt, for eksempel Universal modell,  som kan ha en tendens til å vri seg eller bevege seg ujevnt uten støtte fra et kjevebånd.

Finjustering av bittkontroll: Curb strap'en tillater rytteren å finjustere bittkontrollen avhengig av hestens behov og rytterens preferanser. Ved å justere lengden på curb strap'en kan rytteren endre bittets vinkel og dermed intensiteten av signalene som overføres til hesten.

I hovedsak gir curb strap'en et ekstra element av kontroll og raffinement når den brukes sammen med et kandar- eller weymouth-bitt. Det er viktig å justere curb strap'en riktig for å sikre at den ikke er for stram eller for løs, og at den gir en behagelig og effektiv kommunikasjon mellom rytteren og hesten.

Les merShow less
Produktdetaljer
2275
Sist vist
kr 479.00
Lær hakestropper av høyeste kvalitet er tilgjengelig med alle Universal modeller og NS Jumper Cheeks. Disse er fullt justerbare og bør monteres på den lille toppringen. Hakestroppen skal virke når bittet er rotert...

Meny

Innstillinger