Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

NS Pony Tranz Angled Universal 10 mm

Neue Schule PONY Tranz Angled Lozenge  - Designet for å gi bedre plass i munnen og legger mindre press på tungen, passer godt for sensitive hester og de som har kort munn!

Munndel PONY Tranz Angled Lozenge 
Tykkelse    10 mm
Modell  Universal 
Disiplin  Sprang

Designet med en vinklet lozenge (som en diamantformet plate) som sitter i midten av munndelen. Dette kan bidra til å legge mindre press på tungen og gi bedre plass til den, noe som kan være mer komfortabelt for hesten din. Bittet er mer rettere i modell, så passer også for hester som har kort munn. 

Bedre kontroll: Universal Modell har flere valgmuligheter under bruk,  som gjør det mulig for rytteren å oppnå bedre kontroll over hesten, for eksempel skarpe sider for økt presisjon i styresignalene. Eller kombiner med Curb strap. 

Str 11.4 cm

Les merShow less
kr 2,499.00
Velg tykkelse
  • 10 mm
Bitt størrelse
Relaterte produkter
Beskrivelse

Noen hester kan være sensitive i munnen, og et bitt med en lozenge-design munndel, kan bidra til å redusere stress og ubehag. NS Tranz Angled Lozenge munndel er en spesialisert type bitt som har flere fordeler:

  • Designet med en vinklet lozenge (som en diamantformet plate) som sitter i midten av munndelen. Dette kan bidra til å legge mindre press på tungen og gi bedre plass til den, noe som kan være mer komfortabelt for hesten din.
  • God passform: NS (Neue Schule) er kjent for å lage bitt av høy kvalitet som er godt konstruert og tilpasset hestens munn. En god passform kan bidra til å redusere ubehag eller potensielle skader forårsaket av bittet.
  • Lozenge-formen kan oppfordre til tyggerefleksen hos hesten din, noe som kan hjelpe den med å slappe av kjeven og godta bittet bedre.
  • Tranz-munndelen er utformet for å gi en mykere kontakt mellom rytterens hånd og hestens munn, og dette kan bidra til å forhindre at hesten din blir tung eller hard i munnen.

Variert bruk: NS Tranz Angled Lozenge munndel kommer i forskjellige størrelser, tykkelser og ulike modeller.  Bittet har unik bruksmuligheter og kan brukes til en rekke disipliner, fra dressur til sprang og til og med i Western-riding, avhengig av modell og hestens behov.

Les merShow less
Produktdetaljer
2312
Sist vist
kr 2,499.00
Neue Schule PONY Tranz Angled Lozenge  - Designet for å gi bedre plass i munnen og legger mindre press på tungen, passer godt for sensitive hester og de som har kort munn! Munndel PONY Tranz Angled Lozenge...

Meny

Innstillinger